18 Temmuz 2012 Çarşamba

Neden Sagopa Kajmer ?

   Sagopa Kajmer'i, Türkiye'de Rap Kültürü'nü çok farklı bir noktaya getiren bir müzik adamı olarak tanımlıyorum ben. Biraz yanlışlık yaptığımın farkındayım. Çünkü Rap Kültüründen çok, insanı çok farklı  noktalara götürmesi onu daha çekici ve güzel kılmıştır. Şimdi "Neden Sagopa Kajmer?" sorusuna yanıt bulmamız lazım.

   Size şimdi Sagopa Kajmer dinlemek için birkaç sebep söyleyeceğim . Şu anda arkanıza yaslanarak okumanızı tavsiye ediyorum. Size uygun olan madde'de bulunan şarkıyı tıklayıp gözler kapalı düşünün ve yolunuzu bulun...


  • Sagopa Kajmer içten konuşur. İçten yazar. İçten müzik yapar. Ilımlı ve olumludur. Birine karşı kırgın veya sinirli olduğumuzda onu dinleriz.Şu anda canınızı sıkan veya kırgın olduğunuz bir dostunuz varsa buraya tıklayın .

  • Sagopa Kajmer.Net'tir. Lafı fazla gevelemez. Neyse  "O" dur onun için. Düşündürür ama süründürmez. Yolun doğrusunu göstermeye çalışır. Tecrübesiyle yol gösterir. Eğer hayat denilen mahallede çıkmaz bir sokaktaysanız buraya tıklayın .

  • Sagopa Kajmer, acımazsızdır. Varsa zoruna giden birşey pat diye yapıştırır karşısındakinin suratına. Kimseden korkusu yoktur. Kaygısı da yoktur bazı konularda. Eğer sizin de, bazılarına hatalarını yüzüne pat diye söyleme isteğiniz varsa buraya tıklayın .

  • Sagopa Kajmer, öz eleştiri yapan bir kişiliktir. Aslında hepimizin olması gerektiği gibi olmamızı söylemek istiyor. Eskiden yaşadıklarını bize anlatıyor ki yaşanmış bir tecrübeyi tekrarlayıp büyük acılar ve büyük pişmanlıklar yaşamamak için... Eğer geleceğe yön vermek istiyorsanız buraya tıklayın .

  • Sagopa Kajmer, sevgilinizle tartıştığınızda da dinleyebilirsiniz. Çok büyük ya da küçük bir tartışma yaşamış olabilirsiniz. Sorun değil "hafif bir kıpırtı gelsin canım sıkılmasın ama aynı zamanda düşüneyim kalkıp göbek atmak ayıp olur." diye düşünüyorsan buraya tıklayın .

   İşte böyle... Belki Sagopa dinlemek için daha çok sebep sayılabilir.  Ama az ve öz... Şimdi sırf bunları yazdım diye yobaz olduğumu yalaka olduğumu vs. düşünenler olacak belki ama napalım ona da çözümümüz var. Sizde eğer " Lan yalaka, adi , pislik, Yobaz, Saçma sapan, kaybol git, hiç içten olmamış, Senin amaçların farklı " diye şeyler aklınızdan geçiyorsanız buraya tıklayın .


 NOT: Daha fazlası için  tıklayın .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder